خانه / اعجاز علمی قرآن / اعجاز علمی تغذیه در قرآن کریم

اعجاز علمی تغذیه در قرآن کریم

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع کنفرانس:اعجاز علمی تغذیه در قرآن کریم

بخش مجری انتشار:اعجاز علمی قرآن

استاد ارائه دهنده : خانم یار احمدی


 

          

          

   

اشاره قرآن به نام برخی غذاهابسیار قابل تأمل است.بویژه اینکه این غذاها بسیار مغذی هستند و چه بسا خاصیت درمانی نیز دارند *

        

اهداف ذکر نام خوراکیها درقرآن :

        

                        

۲) برحذر داشتن از اسراف :

  

۳) توجه دادن به رحمت الهی وشکرگزاری :

 

        

۴) امتیازات غذا درمانی :

          میوه های قرآنی :     

      خرما (رطب)

نکات تفسیری :

حکمت واسرار علمی:

مراحلی که خرماطی میکند ازموقع شکوفه دادن تارسیدن:

(کفری ،طلع ،بلح ،اخلال ،خرمای سنگ شکن ،خرمای رسیده ،خرمای خشک یاتمر)

فواید وخواص خرما: ۱) ترکیبات غذایی ۲) پیشگیری ازسرطان ۳) هضم غذا  ۴) درمان امراض عفونی ۵) رفع خستگی ۶) تاثیر بر زایمان ۷) غذایی مفید به هنگام گرسنگی وافطار

 

انار ( رمان ) :

 

 

انجیر(تین):

 

  انگور (عنب ) :

 

موز (طلح ) :

زیتون :

 

نتیجه گیری:اشاره قرآن به مباحث تغذیه گویای اهمیت تغذیه ونقش تأثیرگزار آن درزندگی بشر است.طرح تک تک مسائل ازجمله مطرح کردن نام میوه هادرقرآن،دارای حکمت ،هدف وغرض خاصی از جانب پروردگار متعال بوده است ومیتوان آن رابر اساس معجزه بودن قرآن درنظر گرفت …

 

 

دوباره امتحان کنید

نظر مدیر گروه و دانشیار زیست شناسی سلولی و جنین شناسی پزشکی آمریکا در مورد آیات قرآن

دکتر جرالد C.Goeringer مدیر گروه و دانشیار در زیست شناسى سلولى و جنین شناسى پزشکى …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *