خانه / اعجاز علمی قرآن / نمک (طبیعی) از نگاه علم و احادیث(۳)

نمک (طبیعی) از نگاه علم و احادیث(۳)

697

 

حضرت امام علی(ع):

در شروع به غذا خوردن، نمک بخورید. اگر مردم می دانستند نمک چه خاصیتی دارد هر آینه به جای داروهای مجرب دیگر آن را انتخاب می کردند»  (طب الائمه، صفحه ۷۰)

سایت پزشکی hidoctor:

نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است که می تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد. هرچه معده به سمت سردی و رطوبت برود، در هضم غذا و احساس سیری کندتر عمل می کند. خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و رطوبت و سنگینی آن از بین برود. (برای مطالعه بیشتر کلیک کنید)

دکتر لارنس ویلسون پزشک آمریکایی و متخصص تغذیه، نیز در کنار شرح خواص بسیار نمک طبیعی برای سلامت پیشنهاد می کنند غذا بدون نمک طبخ شود و درست پیش از غذا از نمک استفاده شود. (برای مطالعه بیشتر کلیک کنید)

پ.ن:

محققان تهیه کننده نمامتن: آقای علی نژاد، آقای صادقیان، خانم قائمی

کلید واژه انگلیسی: Quran, science, shia, salt

کلید واژه فارسی: قرآن، علم، شیعه، نمک

دوباره امتحان کنید

نقش دین در برابر خودکشی

  نسا – ٢٩ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَأْکُلُوا أَمْوَالَکُم بَیْنَکُم بِالْبَاطِلِ إِلَّا أَن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *